Coaching

Hjem » Coaching

Coaching

Selve begrebet ”coach” betyder ”en vogn” eller ”et befordringsmiddel” og er et meget rammende billede på, hvad coaching er. Coaching er nemlig en metode til at støtte og befordre sig selv – en metode til at befordre andre mennesker samt en metode til at få succes i professionelle relationer og organisationer. Kort sagt er coaching en måde til at få mere ud af livet.

Coaching foregår i et ligeværdigt forhold, hvor coachen støtter sin klient – den coachede – til at få styr på sine følelser og tanker, så hun eller han kan bruge sine ressourcer og de givne omstændigheder til at realisere sine drømme og mål. Coaching er en respektfuld, optimistisk og fremadrettet proces, som altid tager udgangspunkt i ønsket om at finde løsninger og skabe forbedring uanset omstændighederne, hvem du er eller var, og hvad du tidligere har været igennem.

Coaching er til dig, som ønsker støtte i forhold til din personlige udvikling eller dine drømme. Eller til dig som står ansigt til ansigt med en problematik, du ønsker løst. Uanset om du ønsker at finde ud af, hvad det er, du egentlig vil i og med dit liv, hvad dine værdier er, hvordan du udvikler løsningsfokuseret tænkning eller kommer af med eventuelle tunge følelser, hjælper målrettede samtaler som coaching dig med at få øje på et større mønster i dit liv, og vi hjælper dig med håndteringen heraf.

Prisgruppe og varighed

Varighed: ca. 90 minutter.
Vejledende prisgruppe: G