Helkrops-massage

Hjem » Massage » Helkrops-massage

Specialpædagogisk Massage

Vi tilbyder Specialpædagogisk Massage, som er hensyntagende massage til mennesker med særlige behov. Det kan være både børn og voksne med fysiske eller psykiske funktionsnedsættelse f.eks. Downs Syndrom, Fragil X, Spasmer eller til mennesker med socio- emotionelle vanskeligheder og sindslidelser som ADHD eller OCD.

Vi går meget op i, at skabe en rolig og hensyntagende ramme for vores klienter. Det er vigtigt for os, at vores klienter føler sig trygge og tilpasse, så behandlingen bliver en afslappende og behagelig oplevelse.

Vores professionelle baggrund gør, at vi altid møder vores klienter i øjenhøjde og udviser stor forståelse for den enkeltes behov. Vi tror på, at vi gennem massage og kropsterapi kan være med til at lindre ubehag i muskler og led, at kunne øge vores klienters generelle velbefindende samt mindske afspændinger i krop og sind.

Klientinformation

Massage er overordnet set en behandlingsform, som udover at kunne forebygge og lindre forskellige former for ubehag i muskler og led kan øge dit generelle velbefindende og mindske afspændninger i krop og sind.

Derudover er massage med til at:

  • Øge koncentrationen
  • Give en bedre fornemmelse af egen krop
  • Forbedre motorikken
  • Forbedre koordinations evnen
  • Forebyggelse af depression og stress
  • Hjælpe på ens balance og fleksibilitet
  • Forbedre ens kropsholdning

Vi ønsker ikke, at noget skal være til gene for vores klienter og vores behandling skal ene og alene bero på klientens egne præmisser, hvor dennes behov og følelser er i højsædet. For at sikre en hensyntagende, behagelig og givende behandling, lader vi det være op til den enkelte, om behandlingen skal foregå på klinikken eller i eget hjem.

Varighed: ca 60 min
Prisgruppe: D